Loopbaan APK

 • Op zoek naar een andere baan, maar weet je niet wat goed bij jou past?
 • Ervaar je steeds minder werkplezier door alle veranderingen?
 • Komen jouw capaciteiten en vaardigheden onvoldoende tot uiting?
 • Of vind jij een professionele analyse van jouw wensen en mogelijkheden gewoon eens zinvol?

Doe dan de Loopbaan APK!

De Loopbaan APK maakt duidelijk op welke manier jij jouw loopbaan goed laat aansluiten bij jouw wensen, drijfveren en mogelijkheden. Zeer verhelderend voor als je niet weet wat de volgende stap zou moeten zijn.

Heb je wel een idee welke kant jij zakelijk op wilt? Ook dan komt de Loopbaan APK goed van pas. Het laat zien of jouw plannen passen bij jouw intrinsieke motivatie, karakter en wensen.

De Loopbaan APK is een Drijfveren Scan in combinatie met een persoonlijk coachgesprek. Het helpt je bij het nemen van beslissingen en het bepalen van de juiste richting. Duidelijk, snel en concreet!

Wat levert het op?

 • Duidelijkheid over wat jou écht drijft
 • Weten welke functies bij jou passen
 • Tijdsbesparing in jouw zoektocht naar een nieuwe baan
 • Herkennen welke omgeving energie oplevert, en welke omgeving energie kost
 • Begrijpen van jouw kwaliteiten en competenties

Wat krijg je?

 1. Drijfveren Scan - een uitgebreide rapportage van jouw persoonlijke profiel
 2. Het analysegesprek met jouw coach - in dit telefoongesprek krijg jij antwoord op jouw coachvraag
 3. Loopbaan APK - een concreet actieplan, waar jij vervolgens zelf mee aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Helder en concreet!

"De Loopbaan APK gaf mij structuur en het optimisme dat ik nodig had, terwijl ik opzoek was naar een andere baan. Bright Level werkt betrokken, systematisch en flexibel. Dit alles heb ik erg gewaardeerd en het resultaat mag er wezen!"

Gerben Kraaij

Hoe werkt het?

Nadat jij je hebt aangemeld, nemen wij telefonisch contact met je op. Wij bespreken dan wat de Loopbaan APK voor jou kan betekenen.

Na het gesprek maak je online de Drijfveren Scan. Dit is een vragenlijst, die je online invult. Na het maken van de scan, ontvang jij per e-mail jouw persoonlijke Drijfveren Scan. Dit is een uitgebreide rapportage, die weergeeft waar jouw capaciteiten en drijfveren liggen.

Tenslotte vindt het analysegesprek plaats. In dit gesprek gaan we nader in op jouw situatie en wordt jouw Drijfveren Scan besproken. Het analysegesprek geeft antwoord op jouw coachvraag. Aan het einde van het gesprek ben jij voorzien van nieuwe inzichten en een actieplan. Je kunt je doelen gaan behalen!

Waar en wanneer

De Loopbaan APK vindt gewoon in jouw vertrouwde omgeving plaats. Je maakt een online Drijfveren Scan op het moment dat het jou uitkomt. Daarna volgt een telefonisch analysegesprek. We maken vooraf een afspraak wanneer het analysegesprek plaatsvindt.

Kosten

De kosten bedragen € 285,00 inclusief BTW.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de Loopbaan APK? Of heb je vragen?
Vul dan onderstaand formulier in. Het verplicht je tot niets.
Wij nemen binnen een werkdag contact met je op.


Interesseformulier Loopbaan APK